Vi søker etter innkjøpsansvarlig

Vi er nå på jakt etter en innkjøper for å styrke, systematisere og forbedre våre avtaler med grossister og direkteleverandører. Du vil jobbe aktivt med både nye og eksiterende leverandører, sikre viktige avtaler og betingelser, som igjen vil bidra til å nå våre lønnsomhetsmål.

Selskapene i ElteraGruppen arbeider innen alle typer elektriske installasjoner, fra små til store prosjekter, i tillegg til rammeavtaler med store norske kjeder.

Vi er nå på jakt etter en innkjøper for å styrke, systematisere og forbedre våre avtaler med grossister og direkteleverandører. Du vil jobbe aktivt med både nye og eksiterende leverandører, sikre viktige avtaler og betingelser, som igjen vil bidra til å nå våre lønnsomhetsmål.

Du vil jobbe selvstendig med innkjøp for hele konsernet, i tillegg vil du bli involvert i avtaler og innkjøp for prosjekter ute i de enkelte selskapene.

Vi har ambisjoner om videre vekst, og det er ønskelig at du kan være med å bidra til utvikling og forbedring av våre innkjøpsprosedyrer og rutiner.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Jobbe aktivt mot alle våre leverandører
 • Utstede forespørsler og konkurransegrunnlag og forhandle med leverandører
 • Analysere og evaluere innkommende og pågående avtaler
 • Etablere og følge opp kontrakter
 • Innkjøp mot større prosjekter for selskapene
 • Være med å sikre at innkjøp gjøres i tråd med våre bærekraftmål 
 • Utarbeide miljørapporter 
 • Oppdatere priser i våre ordresystemer
 • Opprettelse av innkjøpsordre og oppfølging av disse
 • Ansvar for hele innkjøpsprosessen frem til kontraktsinngåelse
 • Tett samarbeid med leverandører
 • Oppfølging og oversikt over alle leveranser
 • Øvrige administrative oppgaver knyttet til innkjøp i ElteraGruppen 

Du må ha økonomisk eller teknisk utdanning, og noen års relevant arbeidserfaring innenfor salg og innkjøp, helst fra elektroinstallasjon.

Du bør ha kjennskap til IT-systemer (Office 365, Symbrio og PowerBI), og beherske både norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Er du kjent for å ha gode samarbeidsevner, høy arbeidskapasitet og er god til å kommunisere med andre? Arbeider du systematisk, effektivt og målrettet og har du i tillegg en systemorientert tilnærming med fokus på totalkostnader og kontinuerlig forbedring? Da kan dette være stillingen for deg.

Vi kan tilby deg å være med på en spennende reise i et solid selskap med tydelige ambisjoner. En trygg arbeidsplass med fokus på kvalitet og miljø. Ikke minst får du jobbe med engasjerte, dyktige og hyggelige kollegaer som har et genuint driv for den jobben de gjør. 

Dette er en 100% stilling, og i denne rollen vil du jobbe tett med og rapportere til daglig leder i Nordengen, i tillegg vil du jobbe med personer i ElteraGruppen. Arbeidssted vil være hos Nordengen AS, Nannestadvegen 220 og evt noen dager ved vårt hovedkontor på Fekjan 11, Nesbru.

Kan dette være noe for deg?
Ved spørsmål ta kontakt med 

 • Daglig leder i Nordengen, Sveinar Hoff. Mob 901 05 069  
 • CAO i Eltera Gruppen Norge AS, Tiril Johansen. Mob 905 99 798 

Søknadsfrist: 20.11.2023

Sted: Nannestad

Rådgiver: Mail: janne.horne@headvisor.no . Mobil 907 21 164  

Kortfattet søknad med CV sendes snarest, og senest 20. november. 

Søknader behandles fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Om arbeidsgiveren

Nordengen AS består i dag av 141 ansatte og er en av de mest erfarne elektroentreprenører i Romerike-regionen. Nordengen AS har serviceavtaler med flere bedrifter og er en betydelig aktør innen entreprisemarkedet. Våre elektrikere har lang erfaring på så vel små som store oppdrag og vi setter kvalitet og el-sikkerhet i fremste rekke. Nordengen AS er en del av ElteraGruppen.

ElteraGruppen er et stort elektrokonsern som dekker alle behov innen elektroinstallasjon, sikkerhet, internkontroll, ekomnett, elbillading og solcelleanlegg. Selskapene i ElteraGruppen utfører alt fra prosjektering til installering av alle typer el-anlegg innenfor næringsliv, landbruk, det offentlige og boliger. Vårt hovedkontor ligger på Nesbru. Vi har også virksomheter i Sandnes, Bergen, Gardermoen, Skedsmokorset, Nannestad, Porsgrunn, Gjøvik, Brumunddal, Elverum, Eidsvoll, Stavsjø, Lillehammer, Eidsvoll, Valdres, Skreia og Moss. Konsernet eies av ansatte i alle virksomhetene og Valedo Partners, og består i dag av 17 selskaper med en total omsetning på ca. 1,3 Mrd NOK i 2023. 

Les mer på ElteraGruppen. 

Søk på stillingen her