Toshiba varmepumpe

To populære modeller

Toshiba Polar

– Et friskt pust innen design og ytelse.

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++.

Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

Toshiba Daisekai 9 S 25

Daiseikai 9 S er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse!

Den er:

  • rå på strømsparing
  • meget stillegående
  • fabrikktestet ned til -30 °C
  •  energiklasse A+++
  • suveren ytelsesevne

 

HVILKEN STØRRELSE VARMEPUMPE BØR DU VELGE?

Selv om det ikke finnes noen fasitsvar, er det noen ting du må ta med i betraktningen når du skal velge størrelse på varmepumpen: Bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner er de viktigste. Har du en spesielt godt isolert bolig? Da kan Daiseikai 9 S 25 være tilstrekkelig for deg.

9

miljøvennlig oppvarming

9

bra for inneklima

9

gir lavere energiutgifter

9

gir god komfort

Innovative funksjoner og kvalitet i alle ledd.

Kontinuerlig innovasjon og produktutvikling sørger for at den ikke bare gir varme – den oser også kvalitet. Smarte, innovative funksjoner, som WiFi-styring med tilbehør, peismodus og uketimer, gir deg flere muligheter og maks strømsparing.

Blant de mest stillegående varmepumpene.

Våre varmepumper er bygget for å være stillegående, og Daiseikai 9 S 25 er blant de beste også der. Innedelen avgir kun 19 dBA i stillemodus, på nivå med løv som rasler i stille vind. På maksimal effekt avgir varmepumpens utedel kun 47 dBA – som et lite kjøleskap.

Toshiba Daiseikai 9 S 25

 

Overlegen strømsparer

Denne modellen har den høyeste energiklassen det er mulig å få: A+++. Det betyr mest mulig strømsparing. Den er ikke bare best på strømsparing blant våre modeller – den er også av de beste på markedet. Daiseikai 9 S leveres i to versjoner, hvorav 25 er den minste.

 

Robust i kulden

Sprengkulde vipper ikke denne varmepumpen av pinnen, den er nemlig bygget for nettopp det norske klimaet. Med ekstra kraftig kompressor er denne modellen er fabrikktestet til å generere varme effektivt helt ned til -30 °C, men varmer også ved enda lavere temperaturer. Når gradestokken viser -15°C, avgir den 4700 W. Slik kan du være sikker på at den varmer selv på de kaldeste dagene.

TOSHIBA POLAR 25

Best i klassen på energieffektivitet. Stilig, matt design. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Denne luft-luft-varmepumpen er et friskt pust innen design og ytelse – en folkefavoritt i et nordisk klima.

9

energieffektiv oppvarming

9

sømløst, moderne design

9

reduserte strømkostnader

9

stappfull av smarte funksjoner

9

svært høy varmekapasitet ved lave temperaturer