Elbillading i garasjeanlegg

Nordengen leverer og monterer elbillading for større anlegg i borettslag, fellesgarasjer og sameier.

Vi har knyttet til oss to av Norges største leverandører. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring i deres garasjeanlegg for vurdering av hvilken type anlegg dere trenger.

Zaptec 

Zaptec ladaboksene fordeler strømmen dynamisk på tvers av alle ladestasjonene. Dette gir bruk av all tilgjengelig kapasitet og gjør det mulig å lade over 100 elektriske biler på 1 dag, på en enkel 63A sikring.

Unike skaleringsmuligheter

  • med en enkel kurs og strømkabel
  • delt infrastruktur, utvid når behovet øker
  • enkel oppskalering i sikringsskapet

Innebygget strømmåler gir nøyaktig forbruk, felles garasje eller parkeringsplass kan tildeles og betales av hver bruker.

Med betalingstjenesten Charge365 får du en komplett løsning for fakturering, drift og support av ditt ladesystem fra ZAPTEC.

Easee Charge

Elbillading for sameier - næringsbygg - eiendomsprosjekter og større parkeringsanlegg.

Strømnettet tåler ikke at alle kommer hjem fra jobb og skal lade el-bilene sine. Vi har utviklet banebrytende teknologi som gjør at du unngår å lade samtidig som alle byggets maskiner trekker strøm. I tillegg til at dette bidrar til å skåne strømnettet for overbelastning løser det fremtidig utfordringer forbundet med innføring av effektbasert tariff.

Innovativ systemlading

Easee Charge utnytter tilgjengelig elektrisk kapasitet til det fulle med dynamisk lastbalansering. Når flere laderoboter kobles til samme sikring, vil den tilgjengelige strømmen på kursen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig og strømmen fordeles smart på ladestasjonene som er i bruk.

Vi har gjort det enkelt og rimelig å investere i moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur. Med en «Easee Ready» bakplate får du et helt klargjort ladepunkt for en meget billig penge. Ved å klargjøre parkeringsplassen for elbillading, kan byggets beboere selv velge å ferdigstille ladepunktet når behovet for lading oppstår – uten at det koster ekstra å montere.

Rettferdig lading og kostnadsfordeling

Alle bilene i garasjeanlegget kan lade samtidig. Med køsystem sørger laderobotene for at bilene blir ladet i tur og orden. Køsystemet aktiveres automatisk når det er flere biler tilkoblet anlegget enn det er ladestrøm tilgjengelig.

Easee Charge måler nøyaktig strømforbruk gjennom sine innebygde strømmålere. Når en ladestasjon har flere eiere, holder du oversikt over strømforbruket til hver enkelt ved at de registrerer sin lading med RFID-brikke eller gjennom appen.

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.