Brannvarslingsanlegg for landbruk

For landbruket stilles det spesielle krav til brannvarslingsanlegg. Vi leverer og monterer stabile og driftssikre anlegg.

Krav til landbruksbygg

I bygninger som huser dyr over et visst antall skal det være installert brannalarmanlegg. Dersom det er minst 30 storfe eller 10 hester krever myndighetene at eier skal ha etablert et automatisk brannalarmanlegg. 

De fleste forsikringsselskaper vil også stille krav til eier når det gjelder brannsikring. Nordengen tilbyr prosjektering, service, vedlikeholdsavtaler, tredjeparts-kontroller og installasjon av brannalarmanlegg. Vi har kompetanse, lisenser og er sertifisert for brannalarmanlegg i landbruk og gartnerier etter FG 750-Del 2. 

Skreddersydde brannalarmsystemer

Et brannalarmsystem skal beskytte liv og verdier når en brann oppstår. Da er det viktig med tidlig varsling, samt sikre at uønskede alarmer ikke oppstår i systemet.

Med våre ulike systemer kan vi skreddersy en optimal løsning for objektet som skal sikres. Med detektorer fra verdens ledende produsent tilpasses brannalarmsystemet brukerens behov med hensyn til funksjonalitet, brukervennlighet og pris. 

Sertifisert samarbeidspartner med Elotec

Nordengen er sertifisert samarbeidspartner med Elotec og utfører montasje, service og vedlikehold av brannvarslingsanlegget. Med en serviceavtale på brannvarslingsanlegget utfører vi også el-kontroll iht regelverket. 

Under har vi listet noen av fordelene. 

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.