Topp moderne svømmehall

Nannestad kommune kan skilte med en svømmehall på 3 661 kvm. Her finnes både konkurransebasseng, terapibasseng, vannsklie og plassbygget stupetårn.

Tilknyttet idrettshallen

Dette er et topp moderne anlegg i tilknytning til eksiterende idrettshall. Svømmehallen har et 25 meters konkurransebasseng med et opplæringsbasseng og seks baner. Vannet er temperert, og bunnen i bassenget kan heves og senkes etter behov. Det plassbygde stupetårnet har avsatser på en, tre og fem meter.

Garderobekapasiteten er på hele 280 badegjester fordelt på herre-, dame-, familie- og handicapgarderobe. Svømmehallen brukes primært til svømmeopplæring, men kan også brukes av kommunens innbyggere utenfor skoletid

Svømmehallen består av 3 etasjer 

Den nye svømmehallen er delt inn i 3 etasjer. Det tekniske rommet er plassert i underetasjen, det samme gjelder for ansattes garderobe.Bassenget og garderobene er plassert i hovedetasjen, mens toppetasjen, som er noe mindre enn de øvrige 2 etasjene, er ventilasjonsrommet. På den høyeste delen i hovedetasjen, er det over ti meter under taket. 

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.