Varmepumpe

Luft-til-luft-varmepumpe har lave investeringskostnader og vil redusere energiforbruket til oppvarming. Vi kjenner de like modellene på markedet og hjelper deg gjerne. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. 

Hvor mye koster luft-til-luft-varmepumpe

Uansett hvilken varmepumpe du du velger, vil du kunne regne med å spare 40 – 60% energi avhengig av hvor mye av boligens totale energiforbruk som brukes til oppvarming. Under har vi laget en sammenstilling som viser investeringskost for ulike typer varmepumpe inkludert montering. (Kilde varmepumpeinfo.no )

• Luft-til-luft-varmepumpe (1 innedel): 20 000 til 35 000 kr

• Luft-til-vann-varmepumpe: 120 000 kr eller mer

• Bergvarmepumpe med energibrønn: 220 000 kr eller mer

Lave investeringskostnader

De aller fleste boliger og fritidsboliger vil kunne benytte luft-til-luft varmepumpe. Som sammenligningen over viser, er det relativt lave investeringskostnader ved kjøp av luft-til-luft varmepumpe. 

Det forventes at luft-til- luft varmepumpe har en levetid på fra 12 – 15 år. Nedbetalingstiden er som regel fra 3 – 6 år avhengig av energikostnadene. 

Varmepumpekonto hos Resurs Bank

- Når du vil betale litt av gangen

Har du behov for å investere i varmepumpe i hjemmet ditt eller på hytta? I samarbeid med Resurs gir vi deg muligheten til å betale over 24 md. uten nominell rente og uten etableringsgebyr. Eneste kostnad er 79 kr per måned.

Vi hjelper til med evt søknad på befaringen, og du vil få en konto i ditt navn som du kan benytte med èn gang.

 

Service på varmepumpe

For å sikre god og stabil drift når varmebehovet melder seg anbefaler vi service annet hvert år. Våre servicemenn rengjør inne- og utedelen, kontrollerer for lekkasje og tester anlegget.

Husk at det er viktig å velge en profesjonell leverandør når man skal investere i varmepumpe. Nordengen er F-Gass sertifiserte iht. (EF) 303/2008

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.