Nordengen AS – Elektroentreprenør
Teiealleén 3
2030 Nannestad
Man-Tor: 07:30 - 15:30
Fre: 07:30-13:00
63 99 99 50
Også utenom åpningstid

Vi tilbyr ferdige komplette luft-luft varmepumper. Samme person utfører montering av pumpe og strømtilkobling, kun behov for ett besøk for komplett installasjon. 
Økende fokus på miljø og kostnadseffektive varmeløsninger har gjort at stadig flere velger varmepumpe som oppvarmingskilde En investering i varmepumpe gir en meget lønnsom kilde for oppvarming som sammen med en vedovn eller annen kilde for oppvarming gir en komplett varmeløsning.

Vi tilbyr varmepumper fra: Toshiba og Panasonic som begge er av kjente merker med lang erfaring i norsk klima. Disse merkene har flere gode resultater fra flere varmepumpe tester.

Det går mot kaldere dager og netter!

Nordengen AS fører to produsenter: Toshiba og Panasonic. Klikk på produsent for å komme til fersk informasjon. Manualer finner du også på disse sidene som det er lenket til. Vi monterer i utgangspunktet Luft-Luft varmepumper / luftkondisjoneringsapparater.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring slik at vi sammen kan finne den beste plasseringen og det riktige produktet for ditt hjem.

Serviceavtale

For og sikre god og stabil drift når varmebehovet melder seg anbefaler vi serviceavtale. Våre servicemenn rengjør inne- og ute- delen, kontrollerer for lekkasje og tester anlegget.

Ta kontakt – bruk gjerne den grønne knappen til høyre!

Det er stor valutavariasjon, og derfor vanskelig å vedlikeholde priselister. Ta kontakt for uforpliktende befaring og pristilbud.

Toshiba varmepumper kan nå fås med fjernstyring, app for både Android og IOS er tilgjengelig.

Ikke kjøp varmepumpe fra noen som ikke er F-Gass sertifiserte.

I utgangspunktet monterer og vedlikeholder vi kun pumper som vi har montert selv.

Strømsparing – ta den helt ut

varmepumpe strømsparing tabell

Bildet over viser strømforbruket til en kunde som gikk over fra oppvarming av radiatoranlegget med strøm til å bruke bergvarme. Denne oppgraderingen behøver ikke å koste mye om fyringsanlegget er i funksjonalbel stand. Legg merke til at strømforbruket ble halvert i januar og februar. Samtidig som at innetemperaturen ble jevnere samt 2 grader høyere enn tidligere. Huset er fra 1970, og er på ca 175 kvm BOA.

Sertifiseringer

Vi er F-Gass sertifiserte.