Kan du fyre med ved når du har varmepumpe?

Ja, vedfyring og varmepumper er en veldig god kombinasjon.
Viften i varmepumpen bidrar til å fordele varme fra vedfyringen enda bedre, slik at du får jevn og behagelig temperatur i boligen din.
Mange synes det å fyre med ved er koselig, og for deg med varmepumpe kan det også være fornuftig med en ekstra varmekilde. Varmepumpen fungerer svært bra og avgir mye varme også når det er kaldt. Men det lønner seg ikke å velge modell kun basert på å dekke behovet når det er som kaldest, fordi det skjer bare noen få dager i året. Fordelene er større ved å velge en varmepumpe som passer din jevnlige bruk.
Ta kontaktBestill service her!

VELG RIKTIG VARMEPUMPEMODELL

For å kunne maksimere komfort og besparelser er det viktig at du velger riktig modell varmepumpe. Nedenfor har vi en varmepumpevelger som viser bredden av modeller for private hjem.

Ta gjerne kontakt for å få hjelp til å velge riktig modell eller last ned veiledningen nedenfor.

SE VARMEPUMPEVEILEDEREN HER!

9

HVORFOR VARMEPUMPE?

9

gir lavere energiutgifter

9

bra for inneklima

9

miljøvennlig oppvarming

9

gir god komfort

9

perfekt også for kjøling

Service på varmepumpe

For å sikre god og stabil drift når varmebehovet melder seg anbefaler vi service annet hvert år. Våre servicemenn rengjør inne- og utedelen, kontrollerer for lekkasje og tester anlegget.

Husk at det er viktig å velge en profesjonell leverandør når man skal investere i varmepumpe. Nordengen er F-Gass sertifiserte iht. (EF) 303/2008.

Bestill service her!

Varmepumpekonto hos ResursBank

– Når du vil betale litt av gangen

 I samarbeid med Resurs Bank gir vi deg muligheten til å betale over 24 mnd. uten nominell rente og uten etableringsgebyr. Eneste kostnad er 45 kr pr. måned.

Vi hjelper til med evt søknad på befaringen, og du vil få en konto i ditt navn som du kan benytte med èn gang.

resursbank.no kan du lese mer om tjenester og vilkår. Kundeservice: 22 56 37 33