Varmepumper

- med kjøle- og rensesystem!
Bestill gratis befaring!

Vi leverer varmepumper fra Toshiba og Panasonic.

 

Her er tre av våre tre mest populære varmepumper:

Toshiba Seiya ND

Et opplagt valg for den prisbevisste!

– høy ytelse møter lav pris

 Det behøver ikke være dyrt å ha en komfortabel temperatur inne, uansett årstid. For en rimelig pris gir Seiya deg en årsvarmefaktor (SCOP) på 4,6. Det vil si at denne varmepumpen gjennom et helt år gir deg 4,6 ganger så mye energi i varme som hva den bruker i strøm.

Toshiba Daisekai 9

Uansett hva som skjer ute

– gir Toshiba varmepumper perfekt temperatur inne

Daisekai 9 er den nye toppmodellen fra Toshiba med energimerke A+++ og en SCOP opp til hele 5,3. Det er best i klassen! Daiseikai 9 er en del av Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima.

Panasonic Z25 - gulvmodell

Effektiv komfort og ren luft hele året!

– lett å integrere i hjemmet

En banebrytende utforming som passer alle stiler. Nøye utvalgte materialer, og stort fokus på et elegant utseende noe som gir en kompakt størrelse og et stilig utseende. Den nye gulvkonsollen er enkel å integrere blant hjemmets dekorasjoner!

 

Nordengen serviceavtale

For å sikre god og stabil drift når varmebehovet melder seg anbefaler vi serviceavtale. Våre servicemenn rengjør inne- og utedelen, kontrollerer for lekkasje og tester anlegget.

Husk at det er viktig å velge en profesjonell leverandør når man skal investere i varmepumpe. Nordengen er F-Gass sertifiserte iht. (EF) 303/2008.