Fordeler ved bruk av luft-til-luft-varmepumpe

Det er mange fordeler ved bruk av luft-til-luft-varmepumpe, under har vi samlet de ni viktigste argumentene. Ønsker du mer informasjon, kan du ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne. 

Sparer inntil 40% energi til oppvarming

Filter på innedelen renser luften for støv og partikler

Kan kjøle ned luften på varme dager

Installeringen krever kun små inngrep

Lave investeringskostnader

Lavt støynivå

Miljøvennlig alternativ

Lang levetid 12-15 år og kort nedbetalingstid på 3-6 år

Leveres i mange ulike design og farger som kan tilpasset din bolig

Luft-til-luft-varmepumpe er miljøvennlig

Bruk av luft-til-luft-varmepumpe reduserer energiforbruket og derigjennom CO2-utslippene. Varmepumpen utnytter fornybar energi i det at den henter varmen fra luften ute. Den avgir langt mer varmeenergi enn det den bruker i strøm. 

Når du kjøper varmepumpe fra oss kan du være helt trygg på at vi tar ansvar for våre leverandører. Som et minimum forventer vi at våre leverandører overholder alle relevante lovkrav og bransjestandarder. Dette inkluderer standarder for produktsikkerhet, klima og miljø, menneskerettigheter, helse og sikkerhet, antikorrupsjon og forretningsetikk. Alle våre leverandører må undertegne vår code of conduct (link).

Dette kombinert med at bruk av varmepumpe faktisk reduserer energiforbruket, gjør at varmepumper er et langt mer miljøvennlig alternativ enn andre oppvarmingsløsninger.

Varmepumpekonto hos Resurs Bank

- Når du vil betale litt av gangen

Har du behov for å investere i varmepumpe i hjemmet ditt eller på hytta? I samarbeid med Resurs gir vi deg muligheten til å betale over 24 md. uten nominell rente og uten etableringsgebyr. Eneste kostnad er 79 kr per måned.

Vi hjelper til med evt søknad på befaringen, og du vil få en konto i ditt navn som du kan benytte med èn gang.

Send oss en henvendelse

Hvordan ønsker du å få svar på din henvendelse? *Du må velge minst ett alternativ.