EASEE CHARGE LITE

Easee Charge Lite er det første medlemmet i den nye produktserien som er laget for husstander med én til to elbiler.

 • Nyhet

  Easee har sluppet løs den første modellen i rekken av nestegenerasjons Easee-produkter. Easee Charge Lite er en kostnadseffektiv, stilren ladeboks som tåler både sludd, regn, vind og minusgrader.

  En av de mest etterspurte nyhetene som kommer i Charge Lite, er muligheten for å kontrollere laderen uten å være tilkoblet internett. Dette blir aktivert via en programvareoppdatering om kort tid. Når den er på plass kan du enkelt og greit koble opp mot ladeboksen via Bluetooth, og starte/stoppe lading, sjekke ladehastighet og låse/låse opp ladekabelen uten å gå via skyen.

 • Kompatibel med alt som har Easee-logo

  Charge Lite er bakoverkompatibel med eksisterende Easee-produkter. Det betyr at den passer inn i de gamle bakplatene, og at den kan bruke tilleggsutstyr som Easee Equalizer.

  Kombinerer du Charge Lite med Equalizer får du full dynamisk last- og fasebalansering mot resten av boligen. Det innebærer at laderen til enhver tid vet hvor mye strøm som brukes i husstanden, og tilpasser ladehastigheten deretter. Uvurderlig dersom du har lav kapasitet på hovedsikringen og ikke vil risikere at strømmen går når du slår på platetoppen mens bilen lader.

 • 11 kW/7,4 kW

  Charge Lite er laget for de som er ute etter en brukervennlig, trygg og rask ladeboks, og som har én til to biler i husstanden. Den øvre ladekapasiteten er satt til 11 kW når tre faser er i bruk, og 7,4 kW når det bare lades på én fase. 

  Easee har valgt å lansere Charge Lite med krav om eksternt Type A-jordfeilvern. Dette er gjort for å få et godkjent og salgbart produkt ut på markedet raskest mulig. Parallelt med dette pågår et omfattende testprogram sammen med det uavhengige, akkrediterte testlaboratoriet TÜV Rheinland, der Easee jobber med å få på plass godkjennelsene som kreves for å lansere de neste og mer avanserte produktene uten dette kravet.